Bouwbedrijf voor badkamers, keukens en verwarmingsinstallaties

VERKOCHT
Gevestigd in Midden-Limburg
Bouwbedrijf voor badkamers, keukens, en verwarmingsinstallaties ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

EBITDA € 50.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30748

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is al meer dan 50 jaar actief in de bouwsector. Men is gespecialiseerd in levering en installatie van verwarmingsinstallaties, badkamers, keukens en zwembaden. De onderneming levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Bijzonderheden
Per eind 2020 heeft de onderneming 14 vakbekwame medewerkers in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Midden-Limburg. Het bedrijfspand (inclusief moderne showroom) wordt gehuurd. Continuering van de huur is mogelijk op marktconforme voorwaarden, maar is geen verplichting.

Orderportefeuille
De orderportefeuille voor 2021 is goed gevuld.

Reden voor verkoop
De huidige directeur is al geruime tijd niet meer actief om de onderneming te leiden, hetgeen de efficiency en het rendement onder druk heeft gezet. Het besluit is nu genomen om de onderneming over te dragen aan nieuw management die met nieuw elan de kansen die zich voordoen kan benutten. Hiertoe worden de aandelen te koop aangeboden.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.