Camping en pannenkoekenrestaurant in Noord-Nederland

Horeca- / recreatiebedrijf


Beschrijving

De onderneming is actief als restaurant annex camping. Het gaat hierbij om de combinatie van een pannenkoekenrestaurant en een camping. Het grootste deel van de omzet komt uit het restaurant, met name door het faciliteren van feestjes.

Bijzonderheden
De onderneming is centraal gelegen in Noord-Nederland. Klanten uit de horeca komen met name uit de regio. Campinggasten komen uit het hele land.

Bedrijfsvoering
De bedrijfsactiviteiten worden vanuit een vennootschap onder firma verricht. Onderdeel van de verkoop betreft een restaurant annex bedrijfswoning en het ruime campingperceel van in totaal 2,5 hectare. De onderneming wordt met name door de huidige eigenaren gerund naast een loondienstverband, met bij pieken ondersteuning van uitzendkrachten.

Reden verkoop
De onderneming is stabiel met groeiende omzet en resultaten en heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen. Met name het grote perceel biedt diverse kansen. Daarnaast zijn de openingstijden nu nog beperkt. De huidige eigenaren zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Zij zoeken een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is Verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

Financieel
Het bedrijf draait met name op de horeca. Het behaalde in 2018 en 2019 een omzet van € 126.000 respectievelijk € 141.000 met een EBITDA van € 56.000 en € 62.000.

Investeringen
Er is altijd door geïnvesteerd in de onderneming, het onroerend goed ligt er dan ook netjes bij.

Mogelijke kopers
De onderneming zou goed passen bij een kandidaat die altijd al een eigen horeca en recreatiebedrijf zou willen exploiteren. Een alternatief is overname door een strategische partij, die de ruimte en mogelijkheden op het bedrijf verder kan benutten.

Transactie
De voorgenomen transactie betreft de verkoop van de activa van de onderneming. De prijs van de onderneming is bepaald op € 795.000 k.k. Verkoper is bereid een warme overdracht te realiseren na de transactie.

Meer informatie?
Op basis van een geheimhoudingsverklaring is uitgebreide verkoopinformatie beschikbaar bij serieuze interesse.

Omzet

€ 141.000

Winst

EBITDA € 62.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, Vastgoed

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#28823

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!