Caravanspecialist

Verkoop nieuwe en tweedehands, reparatie, onderhoud en schaderherstel

Omzet € 3.700.000

Winst Op aanvraag

Sector Automotive, transport & logistiek

RegioNoord-Nederland

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.700.000
FTE 6-10
Beschrijving

Ruim 20 jaar een begrip in Noord-Nederland met de verkoop, reparatie en onderhoud van caravans. Inmiddels worden ook campers aangeboden, dit is een groeiende activiteit. Mede door middel van meerdere dealerschappen worden zowel nieuwe als gebruikte caravans aangeboden. Naast de showroom is er een eigen werkplaats. Inmiddels werken er 7 medewerkers naast de eigenaren. Na meer dan 20 jaar het bedrijf gerund te hebben is het voor de ondernemers nu tijd om het rustiger aan te doen en van het pensioen te genieten. 

Bijzonderheden
Als regionaal dealer van meerdere dealerschappen wordt er een compleet en gevarieerd aanbod aangehouden. Zowel nieuw als occasions. Tevens kunnen klanten bij het bedrijf terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Met betrekking tot schadeherstel wordt samengewerkt met een verzekeraar. inmiddels worden er ook campers aangeboden en verkocht. Het bedrijf richt zich op het midden en hogere segment, wat onderscheidend is bij soortgelijke bedrijven in de omgeving. De locatie is een zicht locatie met voldoende ruimte binnen en om het pand. De showroom en werkplaats zijn up te date en modern.  

Onderscheidend vermogen
Het bedrijf onderscheidt zich op het gebied van service en reputatie. Dit blijkt onder andere doordat 80% van de verkochte caravans ook in onderhoud komen bij het bedrijf. Verder is er een goed klantenbestand opgebouwd en komen klanten ook een 2de of 3de keer terug voor een nieuwe/andere caravan. Verder is de locatie onderscheidend, qua ligging en zichtbaarheid. 

Geschikt voor
Dit bedrijf is ideaal voor een MBI-kandidaat of een strategische partij. Het bedrijf heeft een bedrijfsleider waardoor het bedrijf ook makkelijker op afstand aangestuurd kan worden. De verkoper is bereidt om te zorgen voor een warme overdracht richting klanten, personeel en leveranciers.

Brookz Sectormonitor Automotive, Transport & Logistiek
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Automotive, Transport & Logistiek? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Automotive, Transport & Logistiek jou bij helpen.

Omzet € 3.700.000

Winst Op aanvraag

Sector Automotive, transport & logistiek

RegioNoord-Nederland

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.700.000
FTE 6-10