Toepassing is bedoeld voor het op grote schaal ter beschikking stellen aan groepen van mensen ter beperking van tijdelijke verspreiding van virus

Ter overname wordt aangeboden een ontworpen concept voor mondkapjes voor de grote schaal. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28793

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een ontworpen concept voor mondkapjes voor de productie op grote schaal. 

Toepassing
Toepassing is bedoeld voor het op grote schaal ter beschikking stellen aan groepen van mensen ter beperking van tijdelijke verspreiding van virus, bijvoorbeeld tijdens het betreden van de supermarkt, bouwmarkt, tuincentrum, meubelboulevard, evenementen, plechtigheden, maar ook in bijvoorbeeld taxi’s, bussen, treinen, vliegtuigen. De mondkapjes zijn ook geschikt voor betreden van wachtkamers bij de huisarts en specialisten. 

Schaalgrootte
Deze mondkapjes zijn zeer goedkoop en snel te produceren, gemakkelijk op grote schaal te verzenden/distribueren en uit te reiken/ter beschikking te stellen.

Beloning
Bij toepassing van dit concept door een fabrikant of bijvoorbeeld een winkelketen wenst de verkopende partij een passende beloning gerelateerd aan de orde van grootte en de aard van toepassing.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.