Concept mondkapjes aan particulieren

Toepassing is bedoeld voor het op grote schaal ter beschikking stellen aan groepen van mensen ter beperking van tijdelijke verspreiding van virus


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een ontworpen concept voor mondkapjes voor de productie op grote schaal. 

Toepassing
Toepassing is bedoeld voor het op grote schaal ter beschikking stellen aan groepen van mensen ter beperking van tijdelijke verspreiding van virus, bijvoorbeeld tijdens het betreden van de supermarkt, bouwmarkt, tuincentrum, meubelboulevard, evenementen, plechtigheden, maar ook in bijvoorbeeld taxi’s, bussen, treinen, vliegtuigen. De mondkapjes zijn ook geschikt voor betreden van wachtkamers bij de huisarts en specialisten. 

Schaalgrootte
Deze mondkapjes zijn zeer goedkoop en snel te produceren, gemakkelijk op grote schaal te verzenden/distribueren en uit te reiken/ter beschikking te stellen.

Beloning
Bij toepassing van dit concept door een fabrikant of bijvoorbeeld een winkelketen wenst de verkopende partij een passende beloning gerelateerd aan de orde van grootte en de aard van toepassing.

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Gezondheidszorg & farmacie

Profielnummer

#28793

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!