Cybersecurity-bedrijf

Compleet met eigen DNA, zeer goede reputatie en sterke expertise

Een cybersecurity bedrijf met een toonaangevende reputatie en bekende naam bij MKB/MKB+ Nederland. Neem contact op via Brookz
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 500.000
FTE 6-10
Beschrijving

Een cybersecurity-bedrijf met een toonaangevende reputatie en bekende naam bij MKB/MKB+ Nederland. Bedrijf heeft recent haar 5-jarige jubileum gevierd en groeit gestaag door. De volledige potentie van deze onderneming en haar medewerkers is nog niet bereikt, er is dus nog veel ruimte (en potentie aanwezig) om te groeien.

Activiteiten van het bedrijf
Het uitvoeren van, onder andere maar niet uitsluitend gelimiteerd tot, de volgende activiteiten:

  • Penetratietesten;
  • Security consultancy;
  • Security Assessments;
  • Vulnerability Assessment en management;
  • 24/7 security monitoring van interne omgeving en webapplicaties.

Onderscheidend vermogen
Specialist met een sterke handelsnaam en met hoge klanttevredenheid door effectieve klantenservice, hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide kennis van zaken. Veel zelfstandigheid en kent een solide omzet en marge. Ook voor toekomstige medewerkers is dit een ‘sexy’ bedrijf om te werken.

Bereidheid eigenaar
De huidige eigenaar is bereid om in goed overleg samen te werken met de intredende partij.

Reden voor verkoop
Het plafond is bereikt. Eigenaar is een techneut in hart en nieren en daarmee niet de ideale persoon om dit bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Er waren twee organisaties die vergaande interesse hadden om het bedrijf over te nemen. De details hiervan zullen, desgewenst en gelimiteerd tot hetgeen wij rechtswege mogen delen, in privé gesprekken gedeeld worden.

Aangeboden belang
De verkoper wenst te delen met aandelen. De hoeveelheid en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector. Het bedrijf is niet uitsluitend op zoek naar een financiële investering. MBI-kandidaat met verstand van ondernemen is ook gewenst om zodoende samen de werkelijke potentie van dit bedrijf uit te bouwen. 

Het perfecte plaatje
Een perfect plaatje bestaat niet maar voor de verkopende partij zou het volgende profiel goed aansluiten bij wat wordt gezocht. Iemand met kennis van sales/acquisitie en kennis van de IT-security markt. Iemand die niet alleen een uitdaging ziet in het vergaren van nieuwe klanten maar bovendien kansen ziet omdat cybersecurity enorm ‘booming’ is. De kwaliteit van het werk staat buiten kijf. Op het gebied van Quality-control is de partij een meer dan solide partij, zeker vergeleken met de directe concurrentie. De online aanwezigheid is het afgelopen jaar ook flink gegroeid en het bedrijf verblijdt de volgers wekelijks met unieke content.

Overnamekandidaat
Nu is het gedeelte waar de nieuwe business gewonnen moet worden altijd al de achilleshiel geweest. Niet omdat niet alles geprobeerd is overigens. Het laatste puzzelstukje weigert goed te vallen. Daar heeft de onderneming hulp bji nodig. Iemand die weet hoe hij een succesvolle sales fabriek kan opzetten en snapt welke enorme kansen er liggen. Elke dag vinden er wel digitale aanvallen plaats, angst regeert. Het aan de man brengen van onze diensten (welke hiertegen beschermen) heel goed mogelijk. De onderneming hoopt dat de ideale kandidaat zich meldt.

FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 500.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten