Cybersecurity-bedrijf in Engeland

Zoekt strategische partner om uit te breiden

Cybersecurity onderneming zoekt strategische partner om uit te breiden. Neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 120.000
FTE 6-10
Beschrijving

Het product is gebaseerd op de vooronderstelling dat de activa niet fysiek met het internet verbonden moeten zijn wanneer het niet wordt gebruikt, maar dat ze overal onmiddellijk beschikbaar moeten zijn wanneer iemand toegang wilt hebben. Dat proces moet echter niet via het internet worden gecontroleerd.

Bijzonderheden
Met de gepatenteerde technologie van de onderneming voor beveiliging op afstand kunnen eigenaren van deze bedrijfsmiddelen (servers, netwerken, OT-systemen, gegevensopslagplaatsen) op afstand en onmiddellijk fysiek verbinden en loskoppelen van het internet, zonder dat zij daarvoor het internet hoeven te gebruiken. De onderneming herdefinieert hoe gevoelige gegevens, apparaten, netwerken en kritieke infrastructuur kunnen worden beveiligd.

Revolutie
De onderneming heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop gegevens, apparaten en infrastructuur op netwerken worden beschermd door de gebruiker in staat te stellen om alles fysiek aan te sluiten en los te koppelen van waar dan ook, in enkele seconden, zonder het internet te gebruiken.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 120.000
FTE 6-10