Verkoop van verse & voorverpakte specialiteiten

Te koop aangeboden delicatessenwinkel gelegen aan een drukke winkelstraat in het midden van het land. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 330.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Detailhandel
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26841

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De delicatessenwinkel is gelegen in een drukke winkelstraat in het midden van het land. In deze straat zijn diverse specialiteitenwinkels en supermarkten gevestigd.

Bijzonderheden
De winkel verkoopt voorverpakte en verse delicatessen, vers belegde broodjes en door zelf vers bereide kant-en-klare maaltijden om thuis op te warmen. Ook verzorgt het bedrijf lunches en diners in buffetvorm voor bedrijven, scholen en particulieren.

Huisvesting
De onderneming is gevestigd in een huurpand, de huur bedraagt € 2.500,- per maand. De voorkant van de zaak is een winkel met o.a. een 8m lange toonbank met vers voedsel. Daarachter bevindt zich een ruime en volledig ingerichte keuken.

Personeel
De onderneming heeft 2 vaste medewerkers, één voor 24 uur in de week en één voor 18 uur in de week. De zoon van de eigenaar werkt mee op oproepbasis en de rest wordt ingevuld met een paar jonge parttime flexwerkers. De eigenaar werkt volledig mee. 

Overname kandidaten
De winkel is zeer geschikt voor een koppel waarvan minstens één koken als hobby heeft. Ideaal zou zijn wanneer de ander affiniteit heeft met verkopen. Ook wordt gedacht aan een kandidaat die een soortgelijk bedrijf heeft en een tweede vestiging zoekt in het midden van het land.

Mogelijkheden
Naast uitbreiding van de bestaande activiteiten kan een toekomstige eigenaar ook denken aan o.a. het inrichten van een plek om de maaltijden ter plekke te komen en/of het geven van kookworkshops. Ook een concept als Thuisbezorgd behoort tot de mogelijkheden.

Reden van verkoop
De redenen van verkoop liggen in de privéomstandigheden en de huidige eigenaar denkt niet de juiste persoon te zijn voor de nodige veranderingen van de onderneming. 

Transactie
Verkocht wordt de inventaris, goodwill en voorraad. Eventueel is de eigenaar bereid een koper op gang te helpen en in te werken voor de duur van maximaal 3 maanden.

Vraagprijs
De vraagprijs is € 150.000 excl. voorraad.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.