Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Delicatessenwinkel/traiteur

Verkoop van verse en voorverpakte specialiteiten en catering


Beschrijving

Te koop aangeboden delicatessenwinkel gelegen aan een drukke winkelstraat in het midden van het land. In deze straat zitten diverse specialiteiten winkels en diverse supermarkten.

Bijzonderheden
De winkel verkoopt voorverpakte en verse delicatessen, vers belegde broodjes en door ons zelf vers bereide kant en klare maaltijden om thuis op te warmen. Ook verzorgen wij lunches en diners in buffetvorm voor bedrijven, scholen en particulieren.

Huisvesting
De onderneming is gevestigd in een huurpand, de huur bedraagt € 2500,- per maand. De voorkant van de zaak is winkel met o.a. een 8 m lange vers toonbank met daar achter een ruime volledig ingerichte keuken.

Personeel
De onderneming heeft 2 vaste medewerkers 1 voor 24 uur en 1 voor 18 uur, mijn zoon werkt mee op oproepbasis de rest vullen we in met een paar tieners, ik als eigenaar werk volledig mee.

Overname kandidaten
Wij denken dat de winkel erg geschikt is voor een koppel waarvan er 1 het leuk vindt om te koken en de andere het leuk vindt om te verkopen. Ook denken wij aan een kandidaat die al een soortgelijk bedrijf heeft en een 2e vestiging zoekt in het midden van het land. Dit bedrijf is uitermate geschikt voor een jong koppel dat kansen ziet en een uitdaging zoekt.

Mogelijkheden
Naast uitbreiding van de bestaande activiteiten kan een toekomstige eigenaar ook denken aan o.a. het nuttigen van (warme) maaltijden ter plekke, het geven van kookworkshops of bijvoorbeeld gaan produceren voor derden. Ook een concept als thuisbezorgd behoort tot de mogelijkheden.

Reden van verkoop
De redenen van verkoop liggen in de privé omstandigheden en in de reden dat wij vinden dat wij niet de geschikte personen zijn om de nodige veranderingen door te voeren. 

Transactie
Wij verkopen onze inventaris, goodwill en voorraad, wij zij eventueel bereid een koper op gang te helpen en in te werken voor de duur van maximaal 3 maanden.

Vraagprijs
De vraagprijs is € 150.000 excl. Voorraad.

Omzet
€ 330,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26841
Rechtsvorm
VOF