Design- & webdevelopmentbedrijf

In maatwerk WordPress-websites

Design & webdevelopmentbedrijf. Ter overname, neem contact op via Brookz
Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 27.000
FTE 1
Beschrijving

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het ontwerpen en bouwen van maatwerk-websites. De meeste sites zijn gebouwd op WordPress met Visual Composer binnen een leeg thema, zodat deze snel blijven en volledig aan te passen zijn naar wensen van de klant. Voor sommige klanten is op aanvraag gebruik gemaakt van de Divi-builder. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van CSS, HTML, PHP en soms wat Javascript.

Bijzonderheden
Naast ontwikkeling verzorgt het bedrijf voor een vaste groep het beheer van de sites, waaronder abonnementen voor (grotendeels geautomatiseerde) maandelijkse backups en updates. Een groot deel van het werk bestaat uit het aanpassen en verder uitbreiden van de bestaande websites.

Klanten
Het bedrijf bestaat nu 4,5 jaar en heeft inmiddels een klanten groep van ongeveer 35 vaste klanten. De klanten zijn veel al leuke en creative ondernemers: namen verzinners, stemacteurs, coaches, kunst galleries, architecten, bestseller auteurs en restaurants uit Amsterdam en Utrecht. Deze groeit organisch verder zonder enige marketing uitgaven. Er is altijd parttime aan het bedrijf gewerkt door 1 persoon. Gemiddeld 11u per week. 

Kans
Het overnemen van het bedrijf is een kans om de klantenportefeuille te vergroten.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 27.000
FTE 1