Groeipotentie binnen een nichemarkt, personeel hoogopgeleid

Dit detacheringsbureau gericht op de energie en utility sector.  Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29983

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit detacheringsbureau gericht op de energie- en utilitysector. Dankzij de sterke bedrijfscultuur en een groeiende vraag naar de services, is een significante omzetgroei verwacht in de komende jaren. Het bedrijf genereert omzet in zowel Nederland als België.

Bijzonderheden
De organisatie heeft expertise op gebied van business alsmede IT, en ondersteunt klanten met de transitie naar data-gedreven bedrijfsprocessen. Alle professionals zijn gecertificeerd in één of meer van de volgende vooraanstaande trainingen: SQL, Tmap, BISL, Prince2, LEAN, scrum en ISQTB.

Partners
Organisatie heeft tevens partnerships met een aantal softwaredevelopers en acteert als reseller voor deze partners. Deze partners leveren onder andere software op het gebied van (energy) data management, billing en customer care/analytics.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.