Met gezonde jaarlijkse omzetstijging

Dit voedingsproduct voor het hogere segment wordt naast de Benelux wereldwijd verkocht. Neem contact op via Brookz voor meer informatie

OMZET

€ 900.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Agri & food
Groothandel
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20784

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Dit betreft de exclusieve distributierechten van een hoogwaardig horecaproduct. Productie vindt plaats in Spanje. Het product wordt wereldwijd rechtstreeks aan groothandels verkocht. Voor de Benelux is een agent actief, die middels gerichte marketingactiviteiten 30% van de totale afzet realiseert.

Kerncijfers
De omzet van de organisatie is ca. € 900.000 op jaarbasis. De omzet stijgt sinds een aantal jaren met dubbele groeicijfers.

Bijzonderheden
Het product heeft met name een goede positie in het hogere segment van de horeca in de Benelux, zoals speciaalzaken. Verdere uitbreidingskansen liggen in de opzet van een biologische lijn en levering via het supermarktkanaal.

Reden verkoop
De rechten worden verkocht wegens de leeftijd van de huidige eigenaar.

Profiel koper
Zeer geschikt voor een leverancier in het hoogste segment van de foodbranche t.b.v verdere opwaardering c.q. uitbreiding van het productaanbod. 

Transactie
Het contract wordt aangeboden voor de duur van ten minste 10 jaar en is exclusief. 

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.