Sterke positie in de markt, ruim 25 jaar actief

Specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen met sterke positie in de markt, ruim 25 jaar actief. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 870.000

EBITDA

EBITDA € 150.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30277

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het e-commercebedrijf (vennootschap) heeft een sterke marktpositie in de B2B (circa 90%) en B2C (circa 10%) verkoop van verpakkingsmaterialen. Met ruim 25 jaar ervaring ontzorgt het bedrijf de klanten met passend advies, kwaliteit en betrouwbare service. Het bedrijf is zelf niet voorraadhoudend. De logistieke activiteiten (dropshipping) worden verzorgd door de 15 leveranciers.

Klanten
De afzetmarkt is Nederland (65%) en België (35%). De klantenkring bestaat uit consumenten, bedrijven, (semi-)overheid, scholen, retail en foodbedrijven. In 2020 heeft de onderneming ruim 3.000 klanten bediend. 

Medewerkers
Binnen de onderneming is 2 FTE in dienst, de eigenaar werkt zelf ook in het bedrijf.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over 3 goedvindbare webshops. 

Omzet
Het omzetniveau (2020) is € 870.000, met een gezond bedrijfsresultaat. De start van het jaar 2021 is met een flinke groei veelbelovend. 

Aangeboden belang
Het bedrijf dient (op termijn) na overname verplaatst te worden. Ter overname wordt 100 % van de aandelen aangeboden. 

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.