E-learning & blended learning-bedrijf

Gericht op onderwijs en bedrijfsleven
E-Learning & blended learning bedrijf gericht op het onderwijs en bedrijfsleven ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.500.000

EBITDA

EBITDA € 320.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29722

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf is innovator in Nederland in het ontwikkelen van Blended Change & Performance Driven Learning-programma’s. In deze programma’s worden, door een optimale mix van online instrumenten (e-learning) en offline interventies (o.a. mentaliteitstrainingen, vaardigheidstrainingen, large-scale events, inspiratiebijeenkomsten) alle medewerkers betrokken bij de implementatie van (nieuwe) formules, visies, strategieën of algehele prestatieverbetering van bedrijven. Het bedrijf heeft zijn focus op 'leercontent', gericht op het onderwijs en het bedrijfsleven.

Database
De bestaande database aan content wordt continue 'gerefreshed' en doorontwikkeld om modules en programma’s up-to-date te houden. Focus is gericht op aanpassing en vernieuwing van de auteursdatabase om daarmee een concurrentieel voordeel te houden. De modules vragen om vakspecialisten en kennis van doelgroepen bij de auteurs.

Kerncijfers
De financiële forecast laat potentie zien van een groei naar 2,5 miljoen euro in 2023 met een EBITDA van 34,6% (niet genormaliseerd).

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!