Elektrotechnisch installatiebedrijf

Goede naamsbekendheid, centrale ligging, zakelijke markt
Elektrotechnisch installatiebedrijf met goede naamsbekendheid, centrale ligging in de zakelijke markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.900.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30002

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming ontwerpt, adviseert en installeert van alle voorkomende werkzaamheden van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Hierbij valt te denken aan inbraak- en brandmeldsystemen, toegangscontrole- en camera systemen, licht-, kracht- en zwakstroominstallaties, geluid- en omroep installaties alsmede telefoon- en data installaties. Ook het aanleggen van zonnepanelen, laadpalen en ledverlichting behoort tot de werkzaamheden. De onderneming is daarnaast gespecialiseerd in het aanleggen van heattracing. De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een goede reputatie in de regio.

Klanten
Grotendeels wordt de zakelijke markt (inclusief overheden, industrie en utiliteit) bediend, de particuliere markt wordt in zeer beperkte mate bediend (circa 4% van de omzet).

Omzet
In 2020 is een omzetniveau gerealiseerd van ruim € 1.900.000.

Locatie
De bedrijfslocatie is gehuurd en beschikt over ruimte om verdere interne groei te realiseren. De locatie is centraal gelegen in de regio Haaglanden en kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid en nabij gelegen snel- en uitvalswegen. Het bedrijf beschikt over diverse certificeringen, onder meer ISO 9001.

Reden verkoop
De eigenaar is vanwege leeftijd en gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat, waarbij hij bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het installatiebedrijf.

Geschikt voor
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de branche. Ook voor een MBI-kandidaat met kennis, kunde en voldoende eigen kapitaal biedt de onderneming stabiele en winstgevende perspectieven. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. 

Geheimhoudingsverklaring
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!