Webshop in seksspeeltjes

Met een geautomatiseerd voorraadsysteem

Omzet € 35.000

Winst € 5.500

Sector E-commerce/ webshops

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 35.000
FTE 1
Beschrijving

Het zal u de laatste tijd niet zijn ontgaan, in elke winkel liggen tegenwoordig seksspeeltje van Hema tot De Bijenkorf, iedereen wil een stukje van deze enorme groeimarkt die in de coronatijd is geëxplodeerd. Het taboe is weg en de markt ligt volledig aan onze voeten, met een groei van gemiddeld 30% behoort deze tot één van top groeimarkten van de wereld.

Bijzonderheden
De webshop, ooit ontwikkeld door een uit de hand gelopen hobby van 2 IT'ers van Coolblue, is uitgemond tot een van de top-organische positie in Google. In de afgelopen 16 maanden hebben ze maar liefst 4.800.000 vertoningen gehad, met gemiddeld 281.000 duizend vertoningen per maand. Hier komen maandelijks maar liefst 5.840 kliks uit (deze cijfers zijn puur gebaseerd op de hoofd .nl-domein alle andere shops zijn buiten beschouwing gelaten).

De webshop
De webshop heeft een uniek design en is volledig gecodeerd. Dit maakt het een enorm snelle webshop. De webshop is geschreven voor de .nl, .be. de en .at-markt. Ook zijn er nog 2 webshops voor de .nl-markt geschreven. Deze zitten allemaal in de prijs inbegrepen.

Voorraad
Het voorraadsysteem is volledig geautomatiseerd en werkt met 2 fulfilment centers. Orders geplaatst voor 23 uur s’avonds worden de dag zelf automatische besteld en verzonden. Enkel de inkoop van het privet label-product dient zelf te worden ingekocht, het overige assortiment van maar liefs 6.000 producten word volledig gedropshipt.  

Overige informatie

  • Sterke contacten waaronder; buitenlandse leveranciers, content creators, influencers, SEO-schrijvers en meer;
  • Gemiddelde orderwaarde van € 50;
  • Gemiddeld 67 orders per maand;
  • Gemiddelde tijdsbesteding van 10 uur per week.

Influencers
Bovendien is de webshop onder andere bekend van Chantal Janzen, FC Emmen en model/influencer Brenda en Elise van Vlaanderen. Kortom, deze webshop heeft ontzettend veel potentieel voor het verder opbouwen van zijn Google en verkooppositie of om een enorme inhaalslag te maken als toevoeging/fusie met uw huidige onderneming.

Omzet € 35.000

Winst € 5.500

Sector E-commerce/ webshops

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 35.000
FTE 1