Fabrikant cosmetische consumentenproducten

Maatwerkproductie, packaging en warehousediensten
Fabriek voor cosmetische consumentenproducten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30062

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming levert een brede selectie van cosmetische consumentenproducten. Vandaag de dag produceert het bedrijf kwaliteitsproducten die ook in nauwe samenwerking met klanten kunnen worden ontworpen, samen met bijbehorende onderscheidende verpakkingen. Naast productie levert de onderneming verpakkingsexpertise en –advies en warehousefaciliteiten.

Bijzonderheden
Het totale team bestaat uit 38 medewerkers. De onderneming beschikt over verschillende locaties.

Kerncijfers
De omzet van 2020 bedroeg € 2,2 miljoen met een Ebitda van € 485.000.

Omzetstijging
De toegenomen vraag heeft geleid tot een omzetstijging van bijna 60% in coronajaar 2020. De vooruitzichten voor het huidige jaar zijn onveranderd goed: de omzet in de eerste maanden van 2021 ligt weer boven het niveau van dat van 2020.

Reden voor verkoop
De huidige eigenaar van de onderneming heeft ook nog andere zakelijke activiteiten waar hij meer aandacht aan wil geven.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de hier aangeboden vennootschap is € 2.250.000.

Geschikt voor
De koper is bij voorkeur een strategische partij die met de activiteiten van de vennootschap direct waarde kan toevoegen aan de eigen operatie. Het zou daarbij kunnen gaan om een collega-bedrijf of een ondernemer die al actief is in de productie en/of distributie van cosmetische consumentenartikelen en die door de samenvoeging van activiteiten schaalgrootte bereikt of marktaandeel vergroot.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!