Fabrikant van transportsystemen

Elektrotechnische componenten met eigen product

Fabrikant van transportsystemen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz.
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 825.000
FTE 2-5
Beschrijving

Dit bedrijf is al ruim 25 jaar leverancier van pneumatische alsook mechanische transportsystemen die gebruikt worden voor onder andere bulktransport en kleine producten. Hiervoor heeft het bedrijf ook een eigen productlijn ontwikkeld die wordt ingezet in alle delen van de wereld. Klanten zijn grote internationale bedrijven. Daarnaast is dit bedrijf actief als maatwerkleverancier voor elektrotechnische componenten en aandrijfoplossingen.

Bijzonderheden
Veel projecten zijn maatwerkprojecten. Dit bedrijf vertaalt de eisen en wensen van de klant in een ontwerp (2D/3D), waarna in een eigen productiehal de productie en assemblage plaatsvindt. Bij de inbedrijfsname ondersteunt dit bedrijf in veel gevallen met de installatieservice, (onderhouds-)training en een uitgebreide technische documentatie.

Huisvesting
Het bedrijf heeft een pand met eigen productie/assemblage-mogelijkheden en is gevestigd in het zuiden van Nederland. Het bedrijf kan overigens makkelijk worden verplaatst.

Personeel
Er werken (inclusief de eigenaar) 2 mensen in het bedrijf.

Reden van verkoop
De eigenaar wil graag met pensioen, maar is uiteraard bereid een goede overdracht te garanderen.

Kerncijfers
De verwachte omzet voor 2022 is € 825.000 met een genormaliseerde EBITDA van € 126.000. De vraagprijs voor 100% van de aandelen is € 349.000 inclusief een eigen vermogen van € 75.000.

Geschikt voor
Een ideaal bedrijf voor een strategische partij die markt en/of productuitbreiding wilt realiseren of een ideale kans voor een enthousiaste MBI-kandidaat met werktuigbouwkundige/elektrotechnische ervaring om een schitterend bedrijf over te nemen.

Brookz Sectormonitor Horeca, Toerisme & Recreatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Horeca, Toerisme & Recreatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Horeca, Toerisme & Recreatie jou bij helpen.

FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 825.000
FTE 2-5