Franchise schoenenzaak in Den Haag

Speciaalzaak, groei mogelijkheden


Beschrijving

Het betreft een Franchise in Den Haag. De winkel staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. In de winkel is een registerpodoloog gevestigd, waar bij pijn aan de voeten een afspraak mee gemaakt kan worden. Een goed opgeleide schoenadviseur luistert naar de wensen en meet de maat op, maakt een voetenscan en helpt bij het uitzoeken en passen.

Kansen
De huidige eigenaar is vanwege andere zakelijke activiteiten beperkt aanwezig in het bedrijf, waardoor er meer dan voldoende kansen zijn, voor de nieuwe eigenaar om de omzet aanzienlijk te verhogen. Door samenwerking met fysiotherapeuten, podologen te intensiveren kan de omzet in een relatief korte periode sterk verhoogd worden. Dit blijkt uit ook uit de omzetten van de andere winkels.

Bijzonderheden
Het bedrijf, is gevestigd in Den Haag en bestaat sinds september 2010. Het betreft een goed onderhouden huurpand, op een gunstige locatie met vrij parkeren. 

Kerncijfers
De omzet is stabiel rond de € 370.000. Ook de omzet prognose voor 2019 is vergelijkbaar. Transactievorm De kandidaat koper moet beschikken over € 50.000 eigen vermogen om de overnamefinanciering te kunnen realiseren. 

Gezocht
De kandidaat koper moet in elk geval gemotiveerd, klantgericht, communicatief vaardig en flexibel zijn. Verder is een MBO opleiding noodzaak. De kandidaat koper zal vakgericht opleiding krijgen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere ( zakelijke ) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. 

Omzet

€ 370.000

Aantal Fte

1

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28738

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!