Speciaalzaak, groei mogelijkheden

Het betreft een Franchise in Den Haag. De winkel staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 370.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28738

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het betreft een Franchise in Den Haag. De winkel staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. In de winkel is een registerpodoloog gevestigd, waar bij pijn aan de voeten een afspraak mee gemaakt kan worden. Een goed opgeleide schoenadviseur luistert naar de wensen en meet de maat op, maakt een voetenscan en helpt bij het uitzoeken en passen.

Kansen
De huidige eigenaar is vanwege andere zakelijke activiteiten beperkt aanwezig in het bedrijf, waardoor er meer dan voldoende kansen zijn, voor de nieuwe eigenaar om de omzet aanzienlijk te verhogen. Door samenwerking met fysiotherapeuten, podologen te intensiveren kan de omzet in een relatief korte periode sterk verhoogd worden. Dit blijkt uit ook uit de omzetten van de andere winkels.

Bijzonderheden
Het bedrijf, is gevestigd in Den Haag en bestaat sinds september 2010. Het betreft een goed onderhouden huurpand, op een gunstige locatie met vrij parkeren. 

Kerncijfers
De omzet is stabiel rond de € 370.000. Ook de omzet prognose voor 2019 is vergelijkbaar. Transactievorm De kandidaat koper moet beschikken over € 50.000 eigen vermogen om de overnamefinanciering te kunnen realiseren. 

Gezocht
De kandidaat koper moet in elk geval gemotiveerd, klantgericht, communicatief vaardig en flexibel zijn. Verder is een MBO opleiding noodzaak. De kandidaat koper zal vakgericht opleiding krijgen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere ( zakelijke ) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.