Branche Restaurants
LandNederland
Regio Midden-Nederland
Geverifieerd
Log in om meer over het bedrijf te zien; zoals FTE, rechtsvorms, en meer. Of registreer gratis.
De twee vestigingen maken deel uit van een landelijke bekende fast service keten met bezorging. Focus ligt op pizza's en aanverwanten, maar recent is er bij een van de vestigingen ook een succesvol hamburgerconcept aan toegevoegd met veel groeipotentie. Beide vestigingen liggen in gemeentes waar nog volop gebouwd wordt, waardoor er nog volop ruimte is voor toekomstige groei.
Bedrijfsactiviteiten
De organisatie richt zich op de foodservice markt, specifiek op maaltijden die besteld worden tussen 16.00 en 22.30 uur. De bestellingen worden voornamelijk via de franchise-app en Thuisbezorgd geplaatst. Klanten kunnen kiezen tussen afhalen en bezorging, waarbij een kleine bezorgfee wordt gehanteerd.
Organisatie
De beide vestigingen hebben een oppervlakte van ongeveer 100 m² en beschikken over bezorgauto's, scooters en elektrische fietsen. Het personeelsbestand bestaat per vestiging uit 5-8 part-time medewerkers op reguliere dagen en 8-15 part-time medewerkers in het weekend. Het team is goed ingewerkt en efficiënt. De ene vestiging doet op op dit moment ongeveer 17,5k omzet ex btw per week, de andere vestiging rond de 10,5k per week.
Branche Restaurants
LandNederland
Regio Midden-Nederland
Geverifieerd
Log in om meer over het bedrijf te zien; zoals FTE, rechtsvorms, en meer. Of registreer gratis.