Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full-service juridisch detacherings-, advies- en interimbureau

Een ideaal bedrijf voor een ondernemende jurist (MBI-kandidaat) of voor een strategische koper als aanvulling op de bestaande (detacherings)activiteiten


Beschrijving

De onderneming is een full-service Juridisch Advies-en Interimbureau voor het openbaar bestuur. Onderneming die actief is met detacheren van zelfstandig gevestigde juristen en advocaten bij de overheid en met advies over juridische kwaliteit en de organisatie van de juridische functie. 

Bijzonderheden
Via deze organisatie, die al meer dan 7 jaar succesvol actief is, heeft men toegang tot meer dan 250 zelfstandig gevestigde juridische adviseurs, advocaten en interim-juristen. Voorts heeft de onderneming een groot en hecht netwerk binnen de landelijke en lokale (decentrale) overheden. Een netwerk dat zorgt voor een constante stroom van opdrachten.

Kerncijfers
Omzetverwachting 2019 € 1,8 mln. , EBITDA 8 – 10 %

Profiel koper (mbi-kandidaat)
U als geïnteresseerde, krijgt de mogelijkheid tot overname van een mooi winstgevend bedrijf op het gebied van “juridische dienstverlening voor het openbare bestuur”. Een bedrijf dat duidelijk appelleert aan de behoefte van de overheidsmarkt. Een ideale organisatie voor een ondernemende jurist die extra waarde wil toevoegen door zijn reeds bestaande juridisch interim- en/of adviespraktijk uit te breiden en te verstevigen.

Profiel koper (onderneming)
Richt uw onderneming zich op detachering met vaste krachten en/of met andere disciplines of op juristen in een andere branche? Dan is dit bedrijf een prachtige aanvulling en verbreding van uw dienstverlening. 

Omzet
€ 1,514,000
Winst
EBITDA € 146,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27700
Rechtsvorm
B.V.