Full-service juridisch detacherings-, advies- en interimbureau

Toegang tot meer dan 250 zelfstandig gevestigde juridische adviseurs, advocaten en interim-juristen


Beschrijving

De onderneming is een full-service juridisch advies-en interimbureau voor het openbaar bestuur. Onderneming die actief is met detacheren van zelfstandig gevestigde juristen en advocaten bij de overheid en met advies over juridische kwaliteit en de organisatie van de juridische functie. Via deze organisatie, die al meer dan 7 jaar succesvol actief is, heeft men toegang tot meer dan 250 zelfstandig gevestigde juridische adviseurs, advocaten en interim-juristen.

Kerncijfers
Omzetverwachting 2020 € 2,3 mln., EBITDA 8 – 10%. 

Bijzonderheden
Voorts heeft de onderneming een groot en hecht netwerk binnen de landelijke en lokale (decentrale) overheden. Een netwerk dat zorgt voor een constante stroom van opdrachten.

Profiel koper (MBI-kandidaat)
U als geïnteresseerde, krijgt de mogelijkheid tot overname van een mooi winstgevend bedrijf op het gebied van “juridische dienstverlening voor het openbare bestuur”. Een bedrijf dat duidelijk appelleert aan de behoefte van de overheidsmarkt. Een ideale organisatie voor een ondernemende jurist die extra waarde wil toevoegen door zijn reeds bestaande juridisch interim- en/of adviespraktijk uit te breiden en te verstevigen.

Profiel koper (onderneming)
Richt uw onderneming zich op detachering met vaste krachten en/of met andere disciplines of op juristen in een andere branche? Dan is dit bedrijf een prachtige aanvulling en verbreding van uw dienstverlening. 

Omzet

€ 2.292.192

Winst

EBITDA € 199.762

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27700

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!