Full service privacy administratie en security bedrijf

Levert kwetsbaarheidsanalyses, monitoring tool, trainingen, presentaties en workshops
Gespecialiseerd in Europese privacy wetgeving en helpt ondernemingen om te komen tot full compliance. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27875

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is actief in de B2B markt en gespecialiseerd in Europese privacy wetgeving en helpt ondernemingen om te komen tot full compliance. Het bedrijf doet dit met behulp van online administratie, een projectmatige aanpak, alsmede in het verstrekken van professionle instructie, efficiente structurering en begeleiding. 

Bijzonderheden
De onderneming levert kwetsbaarheidsanalyses, monitoring tool, trainingen, presentaties en workshops. Het onafhankelijke opleidingsinstituut richt zich op het gedrag, de motivatie en de houding van medewerkers, in lijn met de eisen en de vereiste veiligheid van deze tijd.

Aangeboden belang
Het bedrijf wordt gerund door de 2 eigenaren, één eigenaar wenst 50% belang te verkopen. De ander eigenaar wenst de onderneming te continueren samen met een nieuwe, commercieel en communicatief ingestelde mede ondernemende aandeelhouder, die affiniteit/kennis heeft met en van deze materie.

Waardering
De aandelen zijn gewaardeerd op € 150.000 (100%)

Locatie
De onderneming is gevestigd in Noord-Holland. De intredende aandeelhouder zou bij voorkeur in West- of Midden-Nederland gevestigd zijn.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is eigendom van onze opdrachtgever en wordt niet ter beschikking gesteld.

Bereidheid eigenaar
De huidige ondernemer is graag bereid in goed overleg samen te werken met de intredende partij.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!