Met één uniek specialisme

Gerenommeerd full service reclamebedrijf ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.100.000

EBITDA

EBITDA € 135.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30058

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een gerenommeerd full-service reclamebedrijf met één (redelijk) uniek specialisme. De onderneming biedt haar klanten persoonlijk advies op locatie, hulp bij de vergunningsaanvraag en uiteindelijk de uitvoering.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een interessante klantengroep verspreid over geheel Nederland, staat goed bekend in de markt, bestaat tientallen jaren en heeft een goede naam. De onderneming zet zich al jaren in voor duurzaam ondernemen.

Locatie
De onderneming is gevestigd op een mooie locatie in een modern bedrijfspand in Midden-Nederland. Klanten zijn in heel Nederland gevestigd en daardoor niet gebonden aan de huidige standplaats. De huidige medewerkers kunnen goed op afstand werken.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een stabiele omzet van € 1.100.000 met een prima resultaat. Corona heeft weinig invloed op de onderneming. Het bedrijf kan indien gewenst heel licht geleverd worden.

Geschikt voor
Uitermate geschikt voor een MBI-kandidaat of een strategische koper die reeds actief is of actief wil worden in deze specifieke branche. De onderneming heeft volop groeikansen en zijn er behoorlijke synergievoordelen te behalen bij integratie.

Eigen middelen
Om een overname mogelijk te maken, zal de koper aantoonbaar over voldoende eigen middelen moeten beschikken.

Transactie
De eigenaar wil 100% van de aandelen van de onderneming verkopen. De eigenaar wil de onderneming gedegen overdragen en na overdracht bij voorkeur nog voor enige tijd 50% de sales blijven doen maar dit is geen vereiste.

Reden verkoop
De huidige eigenaar heeft de ambitie om op termijn nog eens iets heel anders te gaan ondernemen buiten de reclame wereld.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.