Op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud

De onderneming is actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van daken. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

EBITDA € 400.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29151

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming bestaat ruim 50 jaar en is actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van daken. Het betreft een zeer servicegerichte onderneming met een gedifferentieerd portfolio van vele gerenommeerde opdrachtgevers.

Bijzonderheden
Opdrachtgevers betreffen hoofdzakelijk bouwbedrijven/aannemers, woningstichtingen, gemeenten en particulieren. Onderscheidend vermogen betreft een hoge mate van vakkennis, een goede reputatie als zijnde betrouwbare partner en flexibele en servicegerichte partner. De onderneming heeft een exclusieve samenwerking c.q. dealerschap met een gerenommeerde leverancier.

Medewerkers
Binnen de onderneming zijn circa 5 – 10 FTE werkzaam. Daarnaast worden via onderaannemers en op grond van een langdurige relaties zzp'ers ingezet, in totaal zijn er circa 15 – 20 werknemers werkzaam.

Reden verkoop
Na jaren van toewijding en inspanning is de huidige eigenaar vanwege leeftijdsoverweging en gebrek aan opvolging voornemens om een geschikte overnamekandidaat te zoeken. Verkoper zal gedurende een nader overeen te komen periode beschikbaar zijn.

Transactie
100% van de aandelen worden aangeboden ter overname. Het onroerend goed zal deel uitmaken van het object van transactie, dan wel tegen middels marktconforme tarieven worden verhuurd aan de kopende partij, ook is koop bespreekbaar. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.