Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

Op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud


Beschrijving

De onderneming bestaat ruim 50 jaar en is actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van daken. Het betreft een zeer servicegerichte onderneming met een gedifferentieerd portfolio van vele gerenommeerde opdrachtgevers.

Bijzonderheden
Opdrachtgevers betreffen hoofdzakelijk bouwbedrijven/aannemers, woningstichtingen, gemeenten en particulieren. Onderscheidend vermogen betreft een hoge mate van vakkennis, een goede reputatie als zijnde betrouwbare partner en flexibele en servicegerichte partner. De onderneming heeft een exclusieve samenwerking c.q. dealerschap met een gerenommeerde leverancier.

Medewerkers
Binnen de onderneming zijn circa 5 – 10 FTE werkzaam. Daarnaast worden via onderaannemers en op grond van een langdurige relaties zzp'ers ingezet, in totaal zijn er circa 15 – 20 werknemers werkzaam.

Reden verkoop
Na jaren van toewijding en inspanning is de huidige eigenaar vanwege leeftijdsoverweging en gebrek aan opvolging voornemens om een geschikte overnamekandidaat te zoeken. Verkoper zal gedurende een nader overeen te komen periode beschikbaar zijn.

Transactie
100% van de aandelen worden aangeboden ter overname. Het onroerend goed zal deel uitmaken van het object van transactie, dan wel tegen middels marktconforme tarieven worden verhuurd aan de kopende partij, ook is koop bespreekbaar. 

Omzet

€ 3.000.000

Winst

EBITDA € 400.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Oost Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Vastgoed

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29151

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!