Geurbestrijding specialist in industrie en MKB

Voor de bestrijding van geur- en emissieproblemen


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de bestrijding van geur- en emissieproblemen. Dit doet het bedrijf grotendeels in de industrie zoals petrochemie, de voedingsmiddelenindustrie en in de verf- en spuitbranche.

Kerncijfers
De totale omzet bedraagt circa € 1 miljoen en de marge is goed (EBITDA-marge circa 20%). De omzet is voor een groot deel recurring. In totaal zijn er 3 mensen in vaste dienst en wordt er gewerkt met een vast team aan ZZP-ers. Bij investering in capaciteit is de omzet gemakkelijk te verhogen.

Kandidaat koper
De geschikte kandidaat-koper is een strategische partij ter uitbreiding van haar huidige activiteiten of een MBI-kandidaat die naast ondernemerschap ook affiniteit heeft met chemie en techniek. Investeerders die in overleg opvolging van het management willen vormgeven zijn ook van harte welkom.

Transactie
De vorm en opzet van de transactie is bespreekbaar. Overname in tranches behoort ook tot de mogelijkheden. Het vastgoed kan bij de transactie betrokken worden of tegen marktconforme voorwaarden worden gehuurd. Afhankelijk van het type koper is de verkoper bereid om voor een langere tijd (enkele jaren) betrokken te blijven bij de onderneming. 


Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 1.000.000

Winst

EBITDA € 200.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#26271

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!