(Groot-)handel in glas en bewerking van hardglas

Het bedrijf is zowel actief in de zakelijke als particuliere markt


Beschrijving

Een (groot)handel in allerlei soorten glas met daarnaast een modern en goed geoutilleerd glasbewerkingsbedrijf, wordt ter overname aangeboden omdat dga, mede gelet op zijn leeftijd zich op andere zaken wil oriënteren. De dga is in de afgelopen jaren al bezig geweest zijn focus op andere activiteiten te leggen, waardoor ondanks de stijgende vraag in de bouwsector, de omzet stabiel is gebleven. Het bedrijf is zowel actief in de zakelijke als particuliere markt.

Bijzonderheden
De potentie om qua omzet en personele bezetting aan de marktvraag te voldoen en verder door te groeien naar een omzetniveau van ruim € 0,8  tot 1,0 miljoen is zeer zeker aanwezig. Dit kan gerealiseerd worden in het huidige pand en met het huidige machinepark.

Activiteiten
De bedrijfsactiviteiten omvatten het leveren van hardglas voor diverse toepassingen zoals in renovatie- en reparatiewerkzaamheden, wandafscheiding, (schuif)deuren, balustrade en andere hardglas toepassingen.

De onderneming onderscheidt 3 activiteiten:

  • Groothandelsactiviteiten waarbij glas rechtstreeks wordt geleverd aan kleine zzp-ers en regionale aannemers;
  • Bewerken van glas en de fabricage van specifieke glasproducten (o.a. glas in lood, glas met geïntegreerde jaloezieën, etc.) met specifieke glaseigenschappen en bijzondere maatvoering;
  • De montage van glas(producten).

Regio
De onderneming is gevestigd op een goed bereikbaar industrieterrein in Zuid/Midden Limburg, in de directe omgeving van België en Duitsland.

Omzet

€ 600.000

Winst

€ 100.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28712

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!