Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel in elektronica producten

Gezond en winstgevend bedrijf met groeipotentie


Beschrijving

Handelsonderneming (B.V.) die zich heeft gespecialiseerd in een groeiende markt van elektronica producten voor consumenten en zakelijke gebruikers. Producten worden geimporteerd en verkocht in Nederland. Verder wordt klantadvies gegeven en de garantieafhandeling, service en reparatie in huis uitgevoerd. Uitstekende reputatie, hoge marktparticipatie en goede kwaliteit/prijs verhouding. Groeikansen door assortimentsuitbreiding en uitbreiding van het afzetgebied binnen Europa.

Locatie
Noord-Nederland. Representatief pand met gunstige ligging op industrieterrein.

Omvang
7 werknemers exclusief de dga.

Afzet
Particuliere en zakelijke afnemers.  De producten worden verkocht via distributeurs, online retailers, fysieke retailers, installateurs en de eigen webshop. De omzet varieert tussen €3.500.000 en €4.000.000 bij een EBITDA van 11%-13%.

Bijzonderheden
Snel groeiende markt. Door de effectieve marktbenadering heeft de onderneming een goede reputatie en gezond rendement opgebouwd. Goede contacten met leveranciers en effectieve marktbenadering. De onderneming is relatief eenvoudig over te nemen door de beperkte afhankelijkheid van de dga.

Reden bedrijfsoverdracht
De huidige ondernemer wil zich terug trekken en het rustiger aan doen.

Aandelentransactie.
We gaan uit van een aandelen transactie (100%). De vraagprijs is €2.500.000 bij een eigen vermogen van €975.000.

Interessant voor

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ambitieuze ondernemer of onderneming die de markt en het productportfolio verder wil ontwikkelen. De koper kan een strategische koper, een MBI kandidaat en/of een investeerder zijn.

Omzet
€ 4,000,000
Winst
EBITDA € 450,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Noord Nederland
Sector
Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26493
Rechtsvorm
B.V.