Groothandel in ijsblokjes en crushed ice

Tevens leverancier van water- en koeltechnische apparatuur


Beschrijving

Onderneming die zich enerzijds bezig houdt met groothandelsactiviteiten in ijsblokjes en crushed ice, water- en koeltechnische apparatuur, en overige goederen. Daarnaast voorziet de onderneming haar clientèle van een passende service en bezorging. De onderneming levert aan zakelijke relaties, horecagelegenheden en particulieren.

Bijzonderheden
Verder heeft de onderneming een 7 dagen leverservice voor cliënten. Het bedrijf bestaat meer dan 20 jaar en heeft in haar branche een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. Er is voor inkoop bewust gekozen voor vaste leveranciers in het kader van borging van continuïteit. Er is sprake van een stijgend omzetniveau met dito bedrijfsresultaat.

Afnemers
De klantenkring van de onderneming bestaat op dit moment uit een groot aantal vaste opdrachtgevers. De klantenkring bestaat voor ± 20% uit particuliere afnemers en voor ± 80% uit zakelijke afnemers. Met sommige van deze afnemers wordt al meer dan 10 jaar zaken gedaan. De opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Zuidoost-Nederland. 

Onderneming
Het betreft een eenmanszaak. Naast de ondernemer zijn er 2 medewerkers met tijdelijke en flexibele contracten in dienst. Voor piekmomenten wordt gebruikgemaakt van oproepkrachten. Goed geoutilleerd en financieel gezond bedrijf.  

Transactie
Ondernemer is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden. Ook bestaat de mogelijk tot koop van het onroerend goed.

Omzet

€ 175.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Groothandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#23173

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!