Groothandel in intern transport

Gespecialiseerd in klantgerichte transportoplossingen


Beschrijving

Het bedrijf is actief in de Benelux en levert maatwerk voor zowel de logistiek als het intern transport. Het leveringsprogramma is sterk uitgebreid en kent nagenoeg geen grenzen.

Bijzonderheden
Klanten waarderen het bedrijf om de enorme flexibiliteit en kwaliteit tegen scherpe en concurrerende prijzen.De unieke strategische aanpak zorgt voor grote besparingen in de logistiek.

Klanten
Inmiddels heeft het bedrijf een grote klantenlijst en potentiële prospects. Door de uiterst effectieve marketingmethode is het bedrijf in 3 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider.

Groeimogelijkheden
De groeimogelijkheden zijn groot en er zijn ruime mogelijkheden het bedrijf verder uit te bouwen en nog verder te professionaliseren. Het klantenpalet is zeer divers, van de groenteboer om de hoek tot multinationals. Kenmerken zijn: inspirerend, creatief, innovatief.

Omzet

€ 1.250.000

Winst

Nettowinst € 125.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Groothandel, Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27695

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!