Gespecialiseerd in klantgerichte transportoplossingen

Bedrijf in klantgerichte oplossingen en levert maatwerk voor zowel de logistiek als het intern transport. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.250.000

EBITDA

Nettowinst € 125.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27695

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf is actief in de Benelux en levert maatwerk voor zowel de logistiek als het intern transport. Het leveringsprogramma is sterk uitgebreid en kent nagenoeg geen grenzen.

Bijzonderheden
Klanten waarderen het bedrijf om de enorme flexibiliteit en kwaliteit tegen scherpe en concurrerende prijzen.De unieke strategische aanpak zorgt voor grote besparingen in de logistiek.

Klanten
Inmiddels heeft het bedrijf een grote klantenlijst en potentiële prospects. Door de uiterst effectieve marketingmethode is het bedrijf in 3 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider.

Groeimogelijkheden
De groeimogelijkheden zijn groot en er zijn ruime mogelijkheden het bedrijf verder uit te bouwen en nog verder te professionaliseren. Het klantenpalet is zeer divers, van de groenteboer om de hoek tot multinationals. Kenmerken zijn: inspirerend, creatief, innovatief.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.