Groothandel machine- en voertuigonderdelen

Gespecialiseerd voor de sectoren landbouw, grondverzet en transport


Beschrijving

Een groothandel/importeur van machineonderdelen, gespecialiseerd voor de sectoren landbouw, grondverzet & wegenbouw, transport en industriële bedrijven. De geleverde onderdelen hebben voornamelijk betrekking op onderdelen die worden gebruikt in landbouwvoertuigen en overige agrarische machines.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een goede naam opgebouwd in haar marktsegment, is groeiend in omzet en winstgevendheid en verdere groei kan worden verwacht door actief te sturen op het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden de marketingactiviteiten. De onderneming is ook volledig geoutilleerd om deze groei te realiseren.

Transactievorm
De voorgestelde transactie omvat een aandelentransactie, waarbij de aandelen van Vastgoed BV inclusief de aandelen van de Werkmaatschappij worden aangeboden. Wordt het pand niet overgenomen, maar gehuurd, dan gaat het om de aandelen van uitsluitend de werkmaatschappij. 

Omzet

€ 950.000

Winst

EBITDA € 90.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Oost Nederland

Sector

Agri & food, Groothandel

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29268

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!