Verkoop van chemische, papieren en plastic producten

Ter overname aangeboden wordt een groothandel in reinigingsmiddelen, -materialen, -machines en -toebehoren. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 700.000

EBITDA

EBITDA € 76.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Groothandel
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30183

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Groothandel in reinigingsmiddelen, -materialen, -machines en -toebehoren. Het bedrijf heeft een ruim magazijn waar in hoofdlijnen de volgende productgroepen op voorraad liggen: chemie, papier, plastic en schoonmaakmaterialen.

Klanten
Het bedrijf levert haar producten o.a. aan zorginstellingen, scholen, sportverenigingen, handels- en industriebedrijven en gemeentelijke instellingen.                  

Bijzonderheden
Het unieke van het bedrijf is een eigen lijn chemische producten, biologisch afbreekbaar, die ze voert en ze onderscheidt zich hiermee. Deze lijn reinigingsmiddelen zijn op eigen recept en worden extern gefabriceerd. Ook is het bedrijf dealer van een aantal merken.

Reden verkoop
De huidige eigenaar is op een leeftijd aangekomen waarop hij het bedrijf wil overdragen aan een passende partij. Daarbij is verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen en om langere periode mee te blijven werken.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.