Handel en reparatie

Actief in de handel en reparatie van nieuwe/gebruikte scooters en bromfietsen, de verkoop van accessoires en gebruikte auto's. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23183

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het betreft een handelsonderneming die zich bezighoudt met de handel en reparatie van nieuwe en gebruikte scooters en bromfietsen, de verkoop van accessoires en van gebruikte auto's. Het bedrijf beschikt over regionale dealerschappen van gerenommeerde scooter- en bromfietsmerken en is RDW erkend.

Bijzonderheden
De onderneming is opgericht in 2009 en gevestigd in de Randstad op een prima en goed bereikbare locatie. De goed geoutilleerde werkplaats (80m2) en prima showroom (80 m2) plus opslag zijn gehuurd. Naast de ondernemer een parttimer en oproepkracht.

Kerncijfers

  • Omzet: € 1.000.000
  • Winst: € 100.000
  • Verkoopwaarde van de voorraad en inventaris: € 450.000, waaronder ca. € 200.000 aan auto's.
  • Vraagprijs exclusief auto's: € 295.000. De auto's kunnen apart aangekocht worden. De aankoop van de activa kan fiscaal worden afgeschreven

Transactie
De ondernemer wenst zijn bedrijf incl. handelsnaam en website te verkopen wegens gezondheidsredenen. De huidige ondernemer is graag bereid het bedrijf met zorg en begeleiding over te dragen en desgewenst een leidinggevende in te werken.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.