Provincie Antwerpen | gekend restaurant met 3 feestzalen

Het complex bestaat uit een restaurant met 3 feestzalen gelegen in het zuiden van de Provincie Antwerpen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Noord België

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28726

RECHTSVORM

N.V.

Beschrijving

Het complex bestaat uit een restaurant met 3 feestzalen gelegen op een centrale plaats in het zuiden van de provincie Antwerpen. Het betreft de grootste en wellicht bekendste horecazaak in de omgeving en kent een zeer goede reputatie. Het restaurant biedt plaats tot ca 120 personen en heeft een eigen tuinterras (tot ca 150 personen) met lounge en eetterras.

Bijzonderheden
De feestzalen bieden plaats voor in totaal ca 300 zittende personen. Keuken & restaurant werden in 2012 nog volledig gerenoveerd. De zaak is vrij van brouwer. De zaak is uitgerust met overvloedig, stijlvol, modern en zeer goed onderhouden materiaal.

Medewerkers
In totaal zijn een 40-tal personen tewerkgesteld in dit horecabedrijf, met een goede personeelsstructuur, waarvan ca 13 FTE's aangevuld met een ruime "vijver" aan flexijobbers/studenten, die ingezet kunnen worden volgens noodwendigheid.

Ligging
Dit horecabedrijf is gelegen op een zeer commerciële locatie, op een drukke verbindingsweg nabij de autostrade en dicht bij het stadscentrum.

  • De zaak is gevestigd in een handelspand met privé-woonst dat volle eigendom is van de uitbater.
  • Totale oppervlakte van de grond = 2.896 m²
  • Perceelsbreedte = ca 145 m
  • Het volledige terrein is gelegen in woongebied. Naast het gebouw is een ruime parking ter beschikking voor een 40-tal wagens.

Juridische structuur
De uitbating van restaurant & feestzalen gebeurt via een NV. De grond + gebouwen zijn eigendom van een zuster-vastgoedvennootschap.

Over te nemen
Er wordt de mogelijkheid geboden om de volledige exploitatie over te nemen, via een aandelentransactie of via een handelsfondstransactie.

Verkoop gebouw
De verkoop van de uitbating wordt onlosmakelijk gekoppeld aan het gebouw:

  • ofwel wordt het gebouw in volle eigendom verkocht
  • ofwel worden de aandelen van de vastgoedvennootschap overgenomen.

Modaliteiten
Alle aankoopmodaliteiten zijn te bespreken.

Meer infomatie?
Er kan een volledig overname-memorandum ter beschikking gesteld worden na reactie op dit profiel.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.