Onderneming richt zich op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere en de zakelijke markt in de bovenste helft van Noord-Holland

Gezocht wordt naar een hoveniersbedrijf dat zich bij richt op aanleg- en onderhoudsactiviteiten. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 575.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25918

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een hoveniersbedrijf dat zich richt op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere en de zakelijke markt in de bovenste helft van Noord-Holland. De bestaande bedrijfslocatie biedt voldoende ruimte en mogelijkheden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.
Geschikt voor

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.