Recurring omzet o.b.v. remote managed services-abonnementen

ICT-bedrijf in Randstad met recurring omzet  en is zeer winstgevend. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.600.000

EBITDA

EBITDA € 400.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30112

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een ICT-onderneming in de Randstad met ruim 20 jaar ervaring en heeft een uitstekende reputatie.

Medewerkers
De onderneming beschikt over 10 deskundige en loyale medewerkers.

Klanten
Klanten zijn overwegend dienstverlenende bedrijven: administratief, advocatuur, confectie, automotive, beveiliging, hoofdkantoren van retail, publishing, reizen, design en andere kleine branches. De omvang ligt tussen 5 en 250 medewerkers. Klanten met buitenlandse vestigingen hebben hun hoofdkantoor in Nederland.

Businessmodel
De basis van de dienstverlening aan klanten is de verwerkersovereenkomst waarin de diensten beschreven staan en de AVG is vastgelegd. De meeste klanten tekenen een overeenkomst voor een jaar en vervolgens vindt automatisch jaarlijkse verlenging plaats. De klanten worden per kwartaal gefactureerd. Managed services bestaan uit diensten op gebied van monitoring en beheer. Dit gebeurt grotendeels op afstand (remote).

Omzet
Het ICT-bedrijf heeft een omzet van ruim € 1,6 mln. 80% van de omzet betreft abonnementen voor managed services. De onderneming is zeer winstgevend

Reden verkoop
De reden van verkoop is dat de ondernemer een applicatie heeft ontwikkeld waar hij zijn aandacht op wil richten. 100% van de aandelen in de vennootschap worden aangeboden.

Geheimhoudingsverklaring
Geïnteresseerden partijen ontvangen na ondertekening van een NDA een informatiememorandum.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.