Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

IJssalon op de Veluwe

Midden in het centrum gelegen van een zeer toeristische plaats. Nu zeer bescheiden B2B maar voldoende potentie in de plaatselijke horeca aanwezig


Beschrijving

Er wordt er een goed renderende ijssalon te koop aangeboden gelegen midden in het centrum van een zeer toeristische gemeente op de Veluwe. De ijssalon bestaat vanaf 1995 en is in 2017/2018 volledig verbouwd en is het machinepark aangepast. Het heeft een professionele uitstraling.

Bijzonderheden
Naast ijs is het ook mogelijk om binnen of buiten op het terras een kopje koffie te drinken eventueel met gebak dat in eigen keuken is gemaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Medewerker
Naast de ondernemer is er 1 medewerker in dient (0,53 FTE voor onbepaalde tijd). Daarnaast wordt er in het seizoen een beroep gedaan op oproepkrachten.

Potentie

  • De ijssalon is 7 maanden per jaar geopend. Van rond 15 maart tot rond 15 oktober.
  • Op dit moment is de ijssalon slechts 6 maandagen in het hoogseizoen geopend geweest en wordt er geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook op de zondag geopend te zijn

Overname
De overname van het vaste personeelslid en het aangaan van een huurcontract voor het vastgoed zijn onlosmakelijk verbonden met de overdracht.

Bereidheid eigenaar
De eigenaar is bereid om, in onderling overleg, de kennis en kunde zorgvuldig over te dragen.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28584
Rechtsvorm
Eenmanszaak