Met nog voldoende onderhandswerk

De eigenaar bezit het bureau al meer dan 35 jaar en heeft het altijd met twee personen gedaan. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 100.000

EBITDA

€ 20.000

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29225

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De eigenaar bezit het bureau al meer dan 35 jaar en heeft het altijd met twee personen gedaan. Hij heeft een aantal vaste klanten en daarnaast veel losse opdrachten, wat in deze branche heel gebruikelijk is.

Klanten
De klanten komen bijna altijd via een aanvraag (lead) binnen, waarmee het bureau tot op heden altijd veel succes mee hebben gehad.

Werk
Momenteel is het relatief rustig, maar de ondeneming heeft nog ruim € 40.000 aan onderhandswerk. Dit zijn incassokosten, gemachtigde kosten en nasalaris van nog lopende procedures, die nog ontvangen moeten worden.

Medewerkster
De medewerkster is dit jaar bij het bureau komen werken en verzorgt de dossiers t/m het maken van de dagvaardingen. Kortom een zeer goede mederwerkster, die er bovenop zit, wat ook moet gebeuren in deze branche.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.