Innovatieve taxi onderneming in Vlaanderen

Taxi | Luchthavenvervoer | VIP transport


Beschrijving

Zeer moderne taxi onderneming te koop in de omgeving van Antwerpen. De onderneming groeit jaarlijks ongeveer 8% en heeft nog nooit verlies gemaakt. Winsten zijn direct geïnvesteerd in elektrische auto's (Tesla's), ICT (o.a. taxi app deelname), personeel en online marketing. Alle jaren hebben in het teken gestaan van het doorontwikkelen en groei van de onderneming.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een zeer frisse uitstraling en heeft een zeer goede naam in de regio.

Reden verkoop
De relatief jonge ondernemer voelt aan dat de onderneming toe is aan een volgende fase en ziet zichzelf niet als geschikt persoon om dit ten uitvoer te brengen. De ondernemer is bereid om een goede overdracht te realiseren samen met de toekomstige eigenaar. Hij is dan ook bereid om eventueel een langere periode aan te blijven totdat de nieuwe eigenaar in de onderneming kan groeien.

Geschikt voor
De potentiële koper kan een branchegenoot zijn of diensten aanbieden in het verlengde van deze onderneming. Het zou interessant kunnen zijn voor een Nederlandse onderneming die wenst uit te breiden en die voeten aan de grond wenst te krijgen in België.

Gesprekken
De eerste gesprekken vinden uitsluitend plaats met de adviseur en alleen serieuze partijen worden door ons uitgenodigd.

Omzet

€ 2.300.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Noord België

Sector

Automotive, transport & logistiek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28104

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!