Bedrijf in vastgoedvisualisatie

Projecteer bouwtekenigen en ontwerpen op ware grootte

Omzet € 20.000

Winst Op aanvraag

Sector Bouw & installatietechniek · Vastgoed

Branche Projectinrichters

LandNederland

RegioMidden-Nederland

ProvincieUtrecht

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 20.000
FTE 1
Beschrijving

De onderneming biedt een innovatieve oplossing voor vastgoedvisualisatie door bouwtekeningen en ontwerpen op ware grootte te projecteren, zodat klanten door hun toekomstige ruimtes kunnen lopen voordat deze zijn gerealiseerd. Deze unieke benadering maakt gebruik van flexibele wanden en echte meubels om een realistische ervaring te bieden, waardoor klanten volledig inzicht krijgen in de grootte en indeling van hun ontwerp. De onderneming heeft software laten ontwikkelen die het mogelijk maakt elk type bestand op exacte ware schaal te projecteren. Eind 2023 door MT/Sprout uitgeroepen tot Startup van de Week.

Organisatie
Momenteel beschikt de onderneming over een centraal in Nederland gelegen geheel ingerichte studio met een vloerprojectie van 175 m². Deze faciliteit stelt klanten in staat om hun ontwerpen tot leven te brengen en aanpassingen direct te ervaren. De studio is uitgerust met verplaatsbare wanden en meubels, wat fundamentele aanpassingen in bouwtekeningen razendsnel mogelijk maakt. Tevens heeft de studio een zeer representatieve ontvangstruimte waar klanten kunnen worden ontvangen.

Kansen
In vergelijking met bestaande mogelijkheden zoals virtual reality (VR) of 3D-visualisatie, biedt deze technologie diverse voordelen. Allereerst maakt de onderneming gebruik van bestaande bouwtekeningen, waardoor er geen extra kosten ontstaan voor het ontwikkelen van 3D of VR content. Het fysiek rondlopen in een ruimte met echte meubels en wanden biedt een intuïtievere en meer overtuigende ervaring dan de digitale alternatieven.

Groei
Het concept beperkt zich niet tot woningbouw maar kan ook gebruikt worden bij de verkoop en ontwikkeling van kantoren, boten, horeca, etc. Naast de toepassing van de projectieapparatuur voor het op ware grootte projecteren van bouwtekeningen zijn veel alternatieve toepassingen in de studio mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen, presentaties, gamen, bedrijfsuitjes, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Potentiële kopers/investeerders
Potentiële kopers of investeerders voor deze onderneming kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: individuele ondernemers die de start-up naar een hoger niveau willen tillen, en bestaande bedrijven of vastgoedprofessionals die hun diensten willen uitbreiden met deze unieke visualisatietechnologie. Door aankoop kunnen deze bedrijven de exclusieve mogelijkheid verkrijgen om deze innovatieve dienst aan te bieden.

Belangrijk
De onderneming is geheel schuldenvrij en er is al meer dan €250.000 geïnvesteerd. Het concept heeft de potentie om internationaal uitgerold te worden via franchise of eigen nieuwe vestigingen. De reden voor (gedeeltelijke) verkoop is de behoefte aan een nieuwe ondernemer die de volgende fase van het bedrijf kan realiseren, aangezien de huidige ondernemer zich wil richten op andere ideeën en de werving van met name B2B-klanten intensiever en tijdrovender is gebleken dan verwacht, mede door het ontbreken van een bestaand netwerk.

Omzet € 20.000

Winst Op aanvraag

Sector Bouw & installatietechniek · Vastgoed

Branche Projectinrichters

LandNederland

RegioMidden-Nederland

ProvincieUtrecht

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 20.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten