Internationaal marketing/communicatieplatform (B2B)

Actief in een consumentensegment met economische weerbaarheid


Beschrijving

Een internationaal B2B marketing/communicationplatform. Het platform is state-of-the-art, het biedt off- en online marketing/communicatie-mogelijkheden om de fabrikanten, distributeurs en hoofdkantoren van retailketens (off- en online), in deze consumentgedreven industrie, te ondersteunen bij de verbetering van hun internationale marktpositie.

Bijzonderheden
Het bedrijf neemt in deze industrie een toonaangevende en leidende positie in. De onderneming wordt gewaardeerd door haar innovatieve vermogen, het brengen van informatie over trends en marktontwikkelingen, alsmede haar internationale netwerk. De klanten zijn de 'decision makers' van de omschreven bedrijven.

Doel van het bedrijf
Het doel van het bedrijf is om deze internationale B2B-spelers te informeren, inspireren en met elkaar te verbinden. Dit wordt mede gerealiseerd door het platform, een magazine (off-/online) en eigen internationale congressen.

Financieel
Het bedrijf heeft in haar 30+ jarig bestaan altijd winst gemaakt, het is financieel gezond.

Interne processen
Alle interne processen zijn afgelopen jaren optimaal geautomatiseerd en voldoen aan de eisen van vandaag.

COVID-19
De consumentenindustrie, waar het bedrijf in actief is, heeft een langjarig groeipotentieel en is economisch weerbaar. Tijdens COVID groeit deze industrie extra hard.

Domeinen
De industrie wordt gedreven door trends en ontwikkeling binnen de domeinen van 'Humanization', 'Premiumization' en 'Healthcare'.

Overige gegevens
Het bedrijf bestaat meer dan 30 jaar, is wereldwijd actief en is niet locatiegebonden, de voertaal is Engels. Het is een netwerkorganisatie die bestaat uit:

  • een netwerk van agenten over de gehele wereld;
  • internationale professionals en partners die het platform voeden met trends en achtergrond informatie;
  • een groep ZZP-ers die projectgebonden wordt ingehuurd.

Omzet

€ 1.200.000

Winst

EBITDA € 385.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29537

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!