Internationaal TV kijken, entertainment & advertising, cyber security, advergaming

De ondernemer heeft een international WebTV Network opgericht dat in 2017 van start is gegaan. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#27245

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

De ondernemer heeft een international WebTV Network opgericht dat in 2017 van start is gegaan. Inmiddels zijn bijbehorende websites en concepten doorontwikkeld welke, naast internationaal TV kijken en entertainment en advertising via dit TV medium toegankelijk zijn.

Seniorenmarkt & cyber security
Bijna 3,5 miljoen Nederlanders waren in 2017 slachtoffer van cybercriminaliteit voor een bedrag van € 1,3 miljard. Voor Europa 400 miljoen slachtoffers. Hiervoor heeft opdrachtgever een Cyber Security abonnement voor de seniorenmarkt ontwikkeld om hun pc's te beschermen tegen hackers.  Verder heeft de ondeneming contracten met providers van games, zo'n 10.000 spellen kunnen internationaal ingezet worden via het WebTV network, waarbij ook veel aandacht voor senioren.

Advergaming
Daarnaast ook het concept advergaming, interactieve advertising waarmee productplaatsing wordt gecombineerd met online games. Veel bedrijven inclusief grote internationale concerns maken in toenemende mate gebruik van advergaming.

Prognose omzet en winst

  • Omzet: € 5 miljoen
  • Winst: € 2 miljoen
  • Mits goed uitgerold is een miljoenen omzet binnen bereik.

Profiel koper
De ondernemer zoekt een partij die één of meerdere concepten wenst te kopen of de licentie wil exploiteren.

Zelf uw bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!