Ten behoeve van de stalinrichting voor pluimvee

Handelsonderneming welke zich bezig houdt met de verkoop van kwalitatief hoogwaardige (maatwerk)systemen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.250.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Agri & food

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26065

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De aangeboden onderneming is een handelsonderneming en houdt zich bezig met de verkoop van allerlei kwalitatief hoogwaardige (maatwerk)systemen.

Bijzonderheden
Het bedrijf biedt haar klanten technische ondersteuning en een goede after sales service aan. Ook voor de levering van losse onderdelen kunt u bij de onderneming terecht. Klanten bevinden zich wereldwijd en de onderneming is actief in meer dan 40 landen.

Afnemers
Afnemers zijn zowel dealers als pluimveebedrijven. De producten van de onderneming worden rechtstreeks vanuit de fabrikant aan de afnemer geleverd.

Reden verkoop
De reden van overname is dat de eigenaar op termijn het graag wat rustiger aan wil doen en zich wil focussen op andere activiteiten.

Onroerend goed
Het onroerend goed kan in overleg in de deal worden betrokken, verhuur is echter ook mogelijk.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.