Kinderdagverblijf met trouwe klantenkring

Winstgevend en goedlopend


Beschrijving

Het betreft een winstgevende, goedlopende kinderdagopvang-organisatie met een uniek en bewezen concept met focus op het individuele kind, waar een groeiende vraag naar is. De organisatie bestaat reeds 15 jaar en heeft een zeer goede reputatie in de omgeving.

Bijzonderheden
De dagopvang is voor kinderen van 0-4 jaar, die in 3 kleine groepen (totaal 24 kindplaatsen) in rustige huiselijke sfeer worden opgevangen op één locatie.

Bereidheid eigenaar
De onderneming wordt als geheel aangeboden, inclusief inventaris, overname huur, medewerkers etc. De huidige eigenaar is bereid om zich na overdracht van de activiteit nog voor enige tijd adviserend aan het bedrijf te verbinden, teneinde kennis over te dragen en te zorgen voor een goede transitie.

Geschikt voor
De onderneming is met name geschikt voor strategische partijen en MBI-kandidaten met ervaring in- en affiniteit met deze sector.

Meer informatie?
Een informatiememorandum is beschikbaar na ondertekening geheimhoudingsverklaring

Omzet

€ 300.000

Winst

EBITDA € 75.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#27434

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!