64 kindplaatsen voor dagopvang, 86 voor BSO

Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29751

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een kinderopvangorganisatie die al sinds 2002 kwalitatieve kinderopvang verzorgt. De onderneming biedt dagopvang voor kinderen in de groepen 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang wordt aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 52 weken per jaar.

Bijzonderheden
De structuur van de onderneming sluit aan op de behoefte van kleinschalige, kindvriendelijke opvang. De onderneming biedt haar opvang aan op 3 locaties in een gemeente in het zuidoosten van Nederland.

Meer informatie
De horizontale dagopvang wordt verzorgd op 2 locaties voor twee groepen (baby’s & dreumesen, peuters). BSO wordt verzorgd op 3 locaties. Kinderopvang wordt aangeboden aan meer dan 300 klanten. De organisatie is gericht op het aanbieden van kwalitatieve en opvoedingsgerichte kinderopvang ter ondersteuning van ouders en gezinnen.

Kindplaatsen
In totaal heeft de onderneming voor de 3 vestigingen een registratie voor dagopvang voor 64 kindplaatsen. Voor buitenschoolse opvang beschikt de organisatie over een registratie voor 86 kindplaatsen. 

Personeel
Samen met een 30-tal enthousiaste medewerksters wordt aan de kinderen een ontwikkelingsgerichte opvang aangeboden. Veel medewerkers zijn langdurig werkzaam bij de organisatie en beschikken over de benodigde scholing, kwalificaties en expertise.

Locaties
Het bedrijf is gevestigd op 3 locaties in het zuidoosten van Nederland, welke volledig zijn ingericht voor kinderopvang-activiteiten. De onderneming beschikt over goed uitgeruste huurpanden op uitstekende locaties.

Kerncijfers
De verwachte omzet in 2021 bedraagt op basis van de huidige bezetting ca. € 1.600.000,-. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) in 2020 bedroeg > 20%.

Groeimogelijkheden
De nieuwe eigenaar heeft ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen door het benutten van vrij beschikbare capaciteit.

Transactievorm
Er zal sprake zijn van een aandelentransactie.

Vraagprijs
De vraagprijs voor 100% van de aandelen van de onderneming, inclusief een eigen vermogen van ca. € 300.000,- is € 1.575.000,-.

Eigen middelen
Om zich te kwalificeren dient een kandidaat koper aantoonbaar over voldoende eigen middelen te beschikken. Bij een bancaire financiering dient een koper over minimaal € 600.000,- vrije eigen middelen te kunnen beschikken.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.