Kleine camping aan de Bloemenriviëra

VERKOCHT
Geschikte locatie voor klimmers, MTB ers in voor een na seizoen en in het hoogseizoen, families met kinderen.
Aan de prachtige en zonnige Italiaanse Bloemenrivièra ligt onze mooie, groene camping te koop. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 280.000

EBITDA

Nettowinst € 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Italië

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#27925

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Aan de prachtige en zonnige Italiaanse Bloemenrivièra ligt onze mooie, groene camping te koop. Gelegen op 1,5 kilometer van de Middelandse zee, tussen de bruisende kust en het rustige, bergachtige achterland vindt u onze gemoedelijke 3-sterren camping Bella Vista. Een gezellige gezinscamping met 58 toerplaatsen variërend van 50m² en 80m², 24 jaarplaatsen en 8 accommodaties.

De camping is voorzien van:

  • Een zwembad van 10m×17m (2.40/1.50m diep) en een kinderbad van 4,5×4,5. Er is een nieuwe kiosk van een jaar oud, ligbedden, stoelen en parasols. Onder het zwembad bevindt zich een groot magazijn met een werkbank en verschillende kamers voor opslag.
  • Er is een toiletgebouw aanwezig met een heren- en dameskant en tevens een mindervalide douche en toilet. Thermische panelen zorgen voor warm water. Een bouwtekening voor een eventuele renovatie liggen klaar.
  • Ook is er een gezellige bar en een terras aanwezig met een magazijn, een winkeltje, receptie en een professionele keuken van 4 jaar oud.
  • Een kleine speeltuin met glijbaan en een pingpongtafel
  • 6 kleine personeelscaravans
  • Een privé bungalow van 34m² met 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer (geen keuken, die van de bar wordt ook privé gebruikt) en een tuin met privacy
  • 26 kW aan zonnepanelen.

De camping draait een omzet van ongeveer 240-300.000 euro per jaar wat is uit te breiden door meer accommodaties en een uitbreiding van onder meer de keuken. De grond wordt gehuurd en kosten per jaar € 55.000

Wij hebben een groot klantenbestand met veel terugkerende gasten, voornamelijk Nederlanders (70%), Duitsers, Engelsen en Italianen. In het voor- en naseizoen zijn er voornamelijk (gepensioneerde) gasten, die komen met de ACSI kaart, waar wij wandelingen mee organiseren en een gezellige Italiaanse avond. In het hoogseizoen zijn er voornamelijk gezinnen aanwezig en organiseren we gezellige spaghetti avonden, zwemdisco en spelletjesmiddagen.

In de omgeving is genoeg te zien en te doen. Ligurië is een toeristisch gebied, vooral geliefd bij de Italianen waardoor de authenticiteit goed bewaard is gebleven. De dorpjes en steden langs de kust bieden genoeg vertier in de zomer en het achterland is erg geliefd bij de sportieve toerist. Je kunt er goed klimmen, mountainbiken en wandelen. In het laagseizoen komen hiervoor een hoop gasten uit de Duitstalige gebieden. 

De camping is instap klaar. Groot klantenbestand met ieder jaar terug komende gasten. De reden voor verkoop is dat we 2 kleine kinderen hebben een van nog geen drie en een die dit jaar (9/2019) is geboren.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!