Kunststofverwerkend bedrijf

Verwerken en aanbrengen van vezelversterkte thermoharders


Beschrijving

De activiteiten van het bedrijf kunnen uitgesplitst worden in de productie van unieke stukken en kleine series in de werkplaats en in het werken op locatie. Met name in de mallenbouw, het verbouwen van bestaande mallen, wordt toegevoegde waarde geleverd aan de kleine series. Hierbij wordt een combinatie van materialen gebruikt zoals hout, rvs, polyester of siliconen. De onderneming richt zich op klanten in Nederland en Vlaanderen.

Bijzonderheden
Er wordt samengewerkt met een vaste groep onderaannemers zoals kunstenaars, vormgevers en CNC-frezers. Het werken op locatie is iets wat door niet veel kunststofverwerkende bedrijven wordt gedaan. Bij alle toepassingen is het van belang dat de klant meedenkt. 

Propositie
Aangeboden worden alle aandelen van de vennootschap.

Onroerend goed
Het onroerend goed wordt gehuurd van de eigen holding en is geen onderdeel van de transactie; een overname daarvan is bespreekbaar.

Reden voor verkoop
Onder leiding van de huidige eigenaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist die er bekend om staat de hand niet om te draaien voor veeleisende opdrachten en complexe trajecten. De huidige eigenaar wil evenwel meer tijd gaan scheppen voor andere uitdagingen. Zijn rol zal na de overname overeenkomstig de wensen van de koper worden ingevuld, waarbij zowel aanblijven voor een overeen te komen overdrachtsperiode als andere opties bespreekbaar zijn.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector. 

Omzet

€ 500.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26748

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!