Adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een bedrijfsovername specialist als partner in het bedrijf

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25996

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een bedrijfsovername specialist (m/v) als partner in het bedrijf.

Bijzonderheden
Het bedrijf met twee vestigingen heeft een goed gevulde opdrachten-portefeuille. Het hoofdkantoor is centraal in Nederland gevestigd.

Reden verkoop
Door het aantrekken van de markt en het verkrijgen van meer opdrachten is er versterking nodig. Daarnaast is één van de partners zijn inzet geleidelijk aan beperken, c.q. afbouwen om uiterlijk in 2020 met pensioen te kunnen gaan.

MBI-kandidaat
De kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben op top-niveau succesvol te kunnen opereren. Wij zoeken ‘ondernemers’ in doen en denken, man of vrouw met een leeftijd vanaf ca. 40 jaar. Leiderschap moet in het bloed zitten, niet vanuit autoriteit maar door optreden en ervaring. Meer de psycholoog, die het spel weet te spelen om het leiderschap op een natuurlijke wijze te verkrijgen. Bij een bedrijfsoverdracht zijn vele personen met allen hun eigen belang betrokken. De succesvolle specialist krijgt bij al deze mensen de neuzen dezelfde kant op wat uiteindelijk leidt tot een succesvolle deal. Hij/zij is absoluut de ‘dealmaker’ in het circus.

Financieel inzicht
Uiteraard moet financieel inzicht en het kunnen lezen van rapportages hem/haar eigen zijn. De benodigde kneepjes (om echt succesvol te kunnen zijn) worden intern bijgebracht. Er worden meer dan uitstekende emolumenten geboden.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.