Landelijk bureau voor bedrijfsmassages

Stoelmassages bij bedrijven en evenementen

Platform zakelijke vitaliteitsdiensten. Bewezen formule met toonaangevende portefeuille met zakelijke klanten in heel Nederland. Neem contact op via Brookz

Omzet € 350.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

Branche Leisure bedrijven

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 350.000
FTE 1
Beschrijving

Ruim 20 jaar verzorgt het bureau stoelmassages voor zakelijke klanten in heel Nederland.

Bemiddeling
Het bureau bemiddelt tussen zakelijke klanten en zelfstandige gediplomeerde en ervaren professionals. De onderneming is opgericht in 1999 en heeft veel langdurige relaties met zowel klanten als de zelfstandige professionals. Het overgrote deel van de omzet is terugkerende omzet met jaarlijkse budgetten.

Diensten
Vitaliteitsdiensten zoals bedrijfsmassages zijn geen ‘nice to have’ maar een ‘must have’ geworden als onderdeel van goed werkgeverschap. Met het hybride werken krijgen kantoordagen een belangrijke functie. Naast de zakelijke hub-functie is er tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en activiteiten te ontplooien die de teamgeest versterken. Bedrijfsmassages zijn laagdrempelig en sluiten daar op aan. Zo levert het bureau tevens ergonomisch advies en vitaliteit workshops. De professionals die zijn aangesloten zijn ZZP'ers en bedienen de vaste klanten net als de eigenaar zelf.

Website
De website verstrekt informatie, referenties en dient vooral ter info voor nieuwe klanten om offertes binnen te krijgen. Achter de schermen wordt de planning geregeld door de eigenaar.

Omzet
De onderneming realiseerde een groeiende omzet tot 2019 (€ 350.000). Door lockdown-periodes is in 2020 en 2021 minder omzet gedraaid, maar wel met een positief resultaat. Na de lockdowns is de belangstelling weer als vanouds en blijkt dat de behoefte aan onze diensten blijvend is.

Businessmodel
Het verdienmodel is het percentage tussen inhuur- en verkooptarief. Voor de klant is het gemak van één contactpersoon die alles regelt voor alle locaties. 

Formule
De formule achter het platform heeft zichzelf bewezen en is goed schaalbaar. Met de bestaande zakelijke klanten als visitekaartje en het uitgebreide netwerk van behandelaars is het mogelijk de onderneming verder uit te bouwen. Voor deze nieuwe fase van groei wil de huidige eigenaar en oprichter het bedrijf overdragen aan een opvolger.

Groeikansen

  • Automatisering van de planning, facturatie en boekingen;
  • Meer focus op SEO & online marketing gericht op HR-managers;
  • Backup-kantoor, nabellen offertes, e.d.

Locatie
Onderneming is nu gevestigd in de Randstad, maar is niet-locatiegebonden.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil zich gaan richten op nieuwe (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Verkoper is bereid om na de overname nog enige tijd beschikbaar te zijn voor een optimale overdracht.

Transactievorm
De onderneming heeft de vorm van een eenmanszaak, de voorgenomen transactie betreft derhalve een activa/passiva-transactie. Op basis van een geheimhoudingsverklaring is een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar bij serieuze interesse.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector of voor een ondernemer die zijn klantenbestand voor vitaliteitsdiensten wil uitbreiden met een toonaangevende portefeuille met zakelijke klanten.

Omzet € 350.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

Branche Leisure bedrijven

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 350.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten