Landelijk opererende onderneming in dakkapellen

Dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten
De activiteit is het vervaardigen van dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.300.000

EBITDA

EBITDA € 150.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29200

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De in 2000 opgerichte onderneming in de dakkapellen-branche is een mooie onderneming met een team vaste medewerkers dat al jarenlang voor private klanten werkt. Een sterk gevoel van het samen doen en het leveren van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De dakkapellen moeten duurzaam zijn en de klanten tevreden. De onderneming heeft landelijk dan ook een goede naamsbekendheid opgebouwd.

Activiteit
De activiteit van de onderneming is het vervaardigen van dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten die héél lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Verder biedt het bedrijf comfortverhogende accessoires aan zoals rolluiken, sunscreens en horren.

Prefab
De dakkapellen worden prefab in eigen productiehal gebouwd. Zo wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd zorgt de plaatsing weinig overlast bij de klant. Binnen een werkdag wordt bij de klant geplaatst. Door productie in eigen beheer in onze eigen productiehal, wordt er snel gewerkt en kan er een scherpe prijs worden aangeboden. Bijna alles is mogelijk, onder meer de kleur, de maten en de kozijnindeling. Klant kan bijvoorbeeld kiezen voor houten of kunststof kozijnen en draai of draai-/kiepramen. De onderneming is onderscheidend door:

  • Het erkende vakmanschap van de medewerkers
  • Hoog kwalitatief product
  • Haar stevige netwerk en goede naamsbekendheid
  • Aangesloten bij keurmerk
  • Het bezit van alle benodigde machines voor de realisatie van de dakkapellen
  • Unieke prefab bouw in eigen beheer

Reden verkoop
De oprichter / eigenaar van de onderneming heeft dit financieel gezonde bedrijf met succes opgebouwd. Daarnaast wil de eigenaar minder betrokkenheid bij de onderneming en meer tijd voor andere uitdagingen. De eigenaar is op verzoek bereid om als adviseur van de onderneming nog tijdelijk betrokken te zijn. Kansen voor een nieuwe eigenaar zijn er op het gebied van:

  • Schaalvergroting, genoeg klantenpotentieel om sneller te kunnen gaan leveren.
  • Optimalisering van de online marketing
  • Verdere automatisering van het machinepark om nog efficiënter te werken

Overnamekadidaat
De eigenaar zoekt een overnamekandidaat die de onderneming verder uitbouwt en de gezondheid van het bedrijf kan waarborgen. Dit kan een onderneming zijn die de unieke werkwijze van de onderneming wil toevoegen aan zijn bestaande activiteiten of een ondernemer die zelfstandig verder wil bouwen met de bestaande naam van de onderneming.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!