Makelaarskantoor & financieel advieskantoor regio Arnhem

Regionale bekendheid, goed marktaandeel en stabiele bedrijfsvoering met groeipotentie


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een makelaarskantoor en financieel advieskantoor (o.a. hypotheken) in de regio Groot Arnhem.  Het kantoor heeft een zeer goede naam en marktpositie in het vestigingsgebied en is NVM-lid.

Bijzonderheden
Het kantoor heeft een zeer goede (en verdedigbare) marktpositie in de regio, daarnaast is het directe marktgebied volop in beweging en ontwikkeling, waardoor er ook goede toekomstperspectieven goed zijn.

Activiteiten
Het kantoor heeft haar focus op de bestaande bouw (aan- en verkoop) en de nieuwbouw. De bedrijfsactiviteiten over 2019 hebben geresulteerd in een omzet van € 600.000,-. 

Mogelijkheden
Er zijn concrete marktmogelijkheden voor een sterke omzet groei in de komende periode. Binnen het bedrijf is een toegewijd team actief dat streeft naar een hoge kwaliteit in dienstverlening. De medewerkers beschikken over meer dan voldoende kennis, kunde en certificering om de werkzaamheden uit te voeren.

Overdracht
De voorkeur gaat uit naar een directe overdracht, waarbij de huidige ondernemer nog een beperkte periode aan het kantoor verbonden zal blijven, maar ook een geleidelijke overdracht wordt niet uitgesloten.

Meer informatie?
Na ondertekening van geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Omzet

€ 600.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Oost Nederland

Sector

Vastgoed, Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28739

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!