Merk in woondecoratie kinderkamers

Onderscheidt zich door product/klant-combinatie

Omzet € 1.990.000

Winst EBITDA € 200.000

Sector Groothandel · E-commerce/ webshops

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.990.000
FTE 2-5
Beschrijving

De onderneming handelt in de nichemarkt van woondecoratie gericht op kinderen (baby, tiener). Het merk onderscheidt zich op basis van haar product/klant-combinatie. De eigenaren willen het merk overdragen aan een strategische koper/individu die het merk kan absorberen en voortzetten, met voorkeur voor een activa/passiva-transactie.

Algemeen
De onderneming is in 8 jaar tijd gegroeid tot een bekende naam in de nichemarkt van woondecoratie gericht op kinderen (baby, tiener). De onderneming ontwerpt en produceert op verantwoorde wijze unieke, betaalbare en kwalitatieve goede collecties voor aanstaande en jonge ouders met een groot bewustzijnsgevoel. De onderneming heeft een divers klanten en leveranciersbestand, lopende contracten, een courante voorraad, en de collectie en het design voor 2023 zijn beschikbaar.

Locatie
De onderneming is in Nederland gelegen.

Personeel
Na overname zullen medewerkers vertrekken, directie is bereid om aan te blijven voor de collectie van 2023.

Kansen

  • Het intensiveren van online (ver-)marketing;
  • Het intensiveren van aanbod bij B2B-platformen;
  • Het zelf aanbieden van B2C-producenten en marketing hiervan;
  • Uitbereiding productgroepen.

Financieel
De omzet laat een stijgende trend zien en is vanaf 2015 gestegen naar 1.990.000 in 2021. In ditzelfde jaar zat de brutomarge op een niveau van 50 procent en het EBITDA gemiddelde tussen 2019-2021 op 10 procent.

Aanbod
De voorwaarden en condities zijn onderwerp van overleg. De potentiële koper dient zelf collecties te kunnen ontwikkelen. Na de transactie zal de overgebleven binnendienst medewerker in overleg op termijn vertrekken. De potentiële koper dient zich te richten op wooncollecties en/of nieuwe ouders. Een voor de hand liggende partij zou een strategische koper of een individu zijn.

Brookz Sectormonitor Groothandel
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Groothandel? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Groothandelsector jou bij helpen.

Omzet € 1.990.000

Winst EBITDA € 200.000

Sector Groothandel · E-commerce/ webshops

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.990.000
FTE 2-5