Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Metaalbedrijf gespecialiseerd in aluminium

Fijnmechanisch industrieel bedrijf dat aluminium producten levert aan nichemarkten


Beschrijving

De activiteiten van het bedrijf betreffen het bewerken van aluminium en verrichten van (sub)assemblagewerkzaamheden. Dit houdt in de volgende activiteiten: zagen, frezen, stansen, ontbramen, monteren en verpakken. Ook levert dit bedrijf combinatieproducten van kunststof en aluminium.

Bijzonderheden
Afnemers bevinden zich in Nederland en de producten van dit bedrijf vinden hun weg naar uiteenlopend eindgebruikers. De onderneming heeft een goed rendement. De EBITDA bedraagt 50%.

Reden voor verkoop
De onderneming wordt ter overname aangeboden vanwege de leeftijd van de directeur-eigenaar en zijn wens om de continuïteit en ontwikkeling van zijn bedrijf ook op de langere termijn te waarborgen.

Profiel koper
De koper is bij voorkeur een strategische koper die wil groeien in de regio en waarvoor de activiteiten van de onderneming een aanvulling vormen op de reeds bestaande activiteiten. Bijvoorbeeld om bestaande activiteiten te versterken of juist te spreiden over meerdere activiteiten (denk aan staal vs. aluminium bewerken). Een MBI-kandidaat met ervaring in de sector en de markt is ook een mogelijkheid.